Βρέθηκε ζωντανό το κοpίτσι που αγνοούνταν εδώ και 6 χρόνια. Θρίλερ πίσω από την ζωή του


Είναι πάντα πρόβλημα, εάν η οικογένειά σας δεν εγκρίνει το σύντροφό σας. Με κάποιο τρόπο, σας στοιχίζει όλο αυτό και θέλετε να μιλήσετε με τους γονείς σας για την κατάσταση.

Μια Κινέζα, ωστόσο, «αντιμετωπίστηκε σαν ζώο» από τους γονείς της μόνο και μόνο επειδή δεν ενέκριναν το φίλο της. Στην πραγματικότητα, η οικογένειά της την κλείδωσε σε ένα υπόγειο και έπρεπε να κοιμάται πάνω σε σωρούς από άχυρο για 6 χρόνια.

Η Zhang Qi, 24 ετών, αναγκάστηκε να μετακομίσει στο ερειπωμένο κτίριο στο Jingang στην επαρχία Hubei της κεντρικής Κίνας, αφού η μητέρα και ο πατέρας της διέταξαν να χωρίσει με τον εραστή της, ανέφερε η Daily Mail.

Αυτό συνέβη, παρά το γεγονός ότι εκείνη επανειλημμένα επέμεινε ότι η σχέση της είχε ήδη τελειώσει. Η κοπέλα προσπάθησε να δραπετεύσει αρκετές φορές, αλλά οι γονείς της είπαν σε όλους στο χωριό ότι ήταν ψυχικά άρρωστη και έπρεπε να την κλειδώσουν για το καλό της.

Ωστόσο, ο 50χρονος Chow Jen, ένας από τους κατοίκους, αποφάσισε να κάνει κάτι για το πρόβλημα. Έβγαλε φωτογραφίες και τις ανέβασε online. Αυτό ήταν μετά από την απογοήτευσή του για την έλλειψη δράσης από τις τοπικές αρχές.

«Οι γονείς της είναι ισχυροί άνθρωποι εδώ. Όλοι ήξεραν για το κoρίτσι στο σπίτι. Μετακόμισα και επισρέφω περιστασιακά, οπότε δεν με ενδιαφέρουν οι απειλές. Έβαλα τις φωτογραφίες αυτές online, αφού οι τοπικές αρχές αρνήθηκαν να κάνουν κάτι», είπε.

«Κάθε φορά που επέστρεφα εδώ, πήγαινα να την επισκεφτώ κρυφά. Στην τελευταία μου επίσκεψη όμως, την είδα να βρίσκεται σε ένα σωρό από άχυρα με μερικές κουβέρτες και μερικά φαγητά γύρω της και απλά αποφάσισα ότι ήταν αρκετά».

Σχετικά με αυτό που λένε για την ύπαρξη ψυχικών προβλημάτων, είτε είναι αλήθεια είτε όχι, αντιμετωπίζεται εδώ σαν ζώο και είμαι άρρωστος γι’ αυτό. Έρχομαι σε επαφή με την αστυνομία και στη συνέχεια δημοσιεύω τις εικόνες online».

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν «επίσημα σχόλια για τους ισχυρισμούς ή για την τρέχουσα κατάσταση της νεαρής γυναίκας από τότε που δημοσιεύθηκαν οι εικόνες», ανέφερε το DailyMail.

Βρέθηκε ζωντανό το κοpίτσι που αγνοούνταν εδώ και 6 χρόνια. Θρίλερ πίσω από την ζωή του Reviewed by Live TV on 11:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.