«Η αρραβωνιαστικιά μου με έχει πρήξει με τις ετοιμασίες του γάμου. Έτοιμος είμαι να τα ακυρώσω όλα»


Δεν θέλει κουμπάρο τον κολλητό μου γιατί είναι 120 κιλά και θα της κάνει χαλάστρα στις φωτογραφίες. Η εκκλησία της ενορίας της δεν της κάνει, γιατί είναι μικρή, ισόγεια χωρίς σκαλοπάτια και μπαναλαρία, όπως την αποκαλεί. Θέλει γραφικό ξωκλήσι ΜΟΝΟ σε κοσμοπολίτικο νησί με εκατό σκαλιά να κάνει το κομμάτι της. Δεν θέλει να έρθουν οι θειες και οι θείοι μου από το χωριό, διότι μιλάνε με χωριάτικη προφορά…

Πρόσφατα αρραβωνιάστηκα με την επί πενταετία κοπέλα μου. Είναι καταπληκτική σαν άνθρωπος, τη λατρεύω και όντως θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της. Είναι συνειδητή εννοώ η απόφασή μου και όχι εν θερμώ. Από τότε όμως, που της έκανα πρόταση γάμου και άρχισαν οι ετοιμασίες, τα έχω δει κωλυόμενος.

Δεν μιλάω για το τρέξιμο και το άγχος της. Έχω δυο αδερφές και οι δύο παντρεμένες και ξέρω ότι έτσι είναι. Μιλάω για τη γκρίνια και την παραξενιά της.

Τί εννοώ; Δεν θέλει κουμπάρο τον κολλητό μου γιατί είναι 120 κιλά και θα της κάνει χαλάστρα στις φωτογραφίες. Η εκκλησία της ενορίας της δεν της κάνει, γιατί είναι μικρή, ισόγεια χωρίς σκαλοπάτια και μπαναλαρία, όπως την αποκαλεί. Θέλει γραφικό ξωκλήσι ΜΟΝΟ σε κοσμοπολίτικο νησί με εκατό σκαλιά να κάνει το κομμάτι της.
[post_ad]Δεν θέλει να έρθουν οι θειες και οι θείοι μου από το χωριό, διότι μιλάνε με χωριάτικη προφορά, όπως υποστηρίζει και φοβάται ότι θα γίνει ρεζίλι στους αριστοκράτες δικούς της. Τέλος, έπιασε τον πατριό μου και του είπε ότι δεν θα κάθεται στο κεντρικό τραπέζι με τους νεόνυμφους και τους γονείς τους, γιατί είθισται εκεί να βρίσκονται μόνο οι πραγματικοί γονείς.

Δεν σεβάστηκε ότι αυτός ο άνθρωπος με μεγάλωσε, τον αγαπάω πολύ και τον θεωρώ πατέρα μου τη στιγμή, που ο πραγματικός μου πατέρας με παράτησε μωρό και έφυγε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνω κάτι τέτοιο όσο κι αν αυτή χτυπιέται, ούτε να πω στον κολλητό μου, που είναι το καλύτερο παιδί ότι δεν θα γίνει κουμπάρος, γιατί η νύφη τον αποκαλεί χοντροβαρέλα και παιδοβούβαλο. Αυτά να τα κάνει αλλού. Αν δεν θέλει δεν παντρευόμαστε. Δεν θέλω παρόλα αυτά να το φτάσω στα άκρα. Τί να κάνω;

Γιάννης
[singlewoman.gr]

«Η αρραβωνιαστικιά μου με έχει πρήξει με τις ετοιμασίες του γάμου. Έτοιμος είμαι να τα ακυρώσω όλα» Reviewed by alieutis oneiron on 8:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.