Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μένιος Φουρθιώτης οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι.


Παραμένει και σήμερα και πολύ πιθανο και αύριο στο νοσοκομείο Νίμιτς ο Μένιος Φουρθιώτης. Εισήχθη-όπως σας γράψαμε πρώτοι χθές- με πολύ ισχυρούς πόνους στην στομαχική κοιλότητα, συνεπεία του άγχους αλλά και της κακής διατροφής έως ανύπαρκτης που λάμβανε τις τελευταίες 4 ημέρες.

Οι πληροφορίες μου τον θέλουν καθηλωμένο στο κρεβάτι με ορούς γλυκόζης και πολύβιταμινών καθώς το σώμα του έχει εξασθενήσει πολύ και σύμφωνα με μαρτυρίες «έχει χάσει το χρώμα του». Η κατάσταση του δεν ξέρουμε ακόμα πόσο σοβαρή και μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι καν σίγουρο αν θα είναι το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή προκειμένου να παρουσιάσει τα «Αποκαλυπτικά».

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι περαστικό. Πέρα από τις κόντρες που είχαμε στο παρελθόν, οφείλω τόσο εγώ αλλά και όλοι σε θέματα υγείας να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο Μένιο που τις τελευταίες ώρες δοκιμάζεται η υγεία και η ζωή του.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μένιος Φουρθιώτης οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι. Reviewed by alieutis oneiron on 11:41 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.