Μετά την εγχείρηση ήξερε ότι το σώμα της δε θα γίνει ποτέ ξανά ίδιο. Αυτό όμως που της ανακοίνωσαν οι γιατροί την έκανε να παγώσει!


Η ζωή όπως την ξέρουμε μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Αυτή ήταν η περίπτωση για το μοντέλο Cheyann Clark, η οποία στην ηλικία των 23 διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες. Το όμορφο μοντέλο έπαιρνε συχνά μέρος σε διαγωνισμούς με μπικίνι και πήγαινε κάθε μέρα στο γυμναστήριο.

Ήταν πολύ χαρούμενη, ζούσε στην Φλόριντα με τον άντρα της και δούλευε στα ακίνητα. Πριν ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο, η Cheyann ζύγιζε 60 κιλά και ήταν έτσι:

Αυτό ήταν μέχρι που ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες. Η θεραπεία την ανάγκασε να σταματήσει την γυμναστική, κάτι που της ήταν πολύ δύσκολο αφού γυμναζόταν τακτικά από παιδί. Επίσης, μετακόμισε με τους γονείς της στο Seattle για να μπορούν να την φροντίζουν. Μετά την εγχείρηση και την θεραπεία, άλλαξε πολύ:

Λέει πως η ασθένειά της άλλαξε εντελώς τη ζωή της. Όχι μόνο έχασε τα μαλλιά της, αλλά και το σώμα της που είχε δουλέψει πολύ σκληρά για να το χτίσει. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν έμαθε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει παιδιά, ενώ ήταν μόλις 23 ετών.
[post_ad]Αλλά η Cheyann δεν έχει χάσει το κουράγιο της. ‘Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω σε όποιον πολεμάει τον καρκίνο είναι ποτέ να μην τα παρατήσει. Ποτέ να μην σταματήσει να χαίρεται τη ζωή.’
Η Cheyann ακόμα κάνει θεραπείες, αλλά ευτυχώς τα χειρότερα έχουν περάσει. Κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει θετική και να συνεχίσει να χαμογελάει παρά τις δυσκολίες. Και αφού δεν θα μπορέσει να κάνει δικά της παιδιά, ελπίζει να υιοθετήσει ή να βρει κάποια δώτρια ωαρίου στο μέλλον. Δείτε πώς είναι σήμερα!
Η αγάπη αυτής της γυναίκας για τη ζωή είναι εκπληκτική. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο και να μπορέσει και πάλι να σταθεί στα πόδια της! 

Μετά την εγχείρηση ήξερε ότι το σώμα της δε θα γίνει ποτέ ξανά ίδιο. Αυτό όμως που της ανακοίνωσαν οι γιατροί την έκανε να παγώσει! Reviewed by alieutis oneiron on 11:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.