Μεταγραφή «βόμβα» - Που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μένιος Φουρθιώτης το συνώνυμο της παρακμής;


Ο Μένιος Φουρθιώτης, το συνώνυμο της απόλυτης παρακμής της ελληνικής τηλεόρασης, είναι δεδομένο ότι θα φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, τώρα που το κανάλι άλλαξε ιδιοκτησία και πέρασε από τα χέρια του Φίλιππου Βρυώνη σε εκείνα του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης ούτε που θέλει να τον βλέπει και έτσι ο Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζεται να αλλάξει στέγη.

Ποιος θα τον περιμαζέψει;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται μία ανάσα από τα ΜΜΕ επιρροής του Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα έχει πλάκα πάντως να τον δούμε σε κάποιο πόστο στο Mega Channel. To φλερτ πάντως είναι παλιό.

Επίσης δεν θα ήταν κακή ιδέα να προσληφθεί στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Έτσι κι αλλιώς η αισθητική του Μένιου Φουρθιώτη ταιριάζει γάντι στην αισθητική της εφημερίδας, όπως εξελίχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα που θύμιζε περισσότερο την "Ελεύθερη Ώρα", παρά την πάλαι ποτέ ναυαρχίδα του ιστορικού συγκροτήματος. Ένας όμιλος που έχει τον Πρετεντέρη και τον Παπαχρήστο, θα μπορούσε κάλλιστα να φιλοξενήσει και τον Μένιο Φουρθιώτη.

Θα δούμε.

Μεταγραφή «βόμβα» - Που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μένιος Φουρθιώτης το συνώνυμο της παρακμής; Reviewed by Live TV on 6:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.