Απάτησα τη γυναίκα μου και έμεινα με την εpωμένη μου αλλά κατάλαβα ότι έκανα λάθος και τώρα τη θέλω πίσω


Ήμουν παντρεμένος 15 χρόνια με τη γυναίκα μου και έχουμε δύο κόρες.

Ήμασταν η τέλεια οικογένεια και ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, τα «έμπλεξα» με μία συνάδελφο, κάτι που τελικά οδήγησε σε παράνομη σχέση.

Δεν μπορούσα να χειριστώ την ενοχή και τα ψέματα, έτσι τα είπα όλα στη γυναίκα μου και εκείνη με πέταξε έξω από το σπίτι.

Έμεινα με την εpωμένη μου για λίγο, αλλά σύντομα κατάλαβα, ότι δεν ήμασταν και το πιο τέλειο ζευγάρι και ότι είχα κάνει τεράστιο λάθος.
[post_ad]Μετακόμισα σε δικό μου διαμέρισμα και άρχισα να μιλάω ξανά με τη γυναίκα μου, προσπαθώντας να της εξηγήσω, πόσο είχα μετανιώσει και ζητώντας της άλλη μία ευκαιρία.

Συναντηθήκαμε μερικές φορές και τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Φιληθήκαμε και ήταν λες και βγαίναμε το πρώτο μας ραντεβού.

Την προηγούμενη βδομάδα, όμως, παραδέχτηκε, ότι έκανε σ#ξ με άλλον. Λέει, πως δεν είναι σίγουρη, πού θα πάει όλο αυτό, αλλά θέλει να το συνεχίσει μαζί του και να δει.
Νιώθω συντετριμμένος και ΤΩΡΑ συνειδητοποιώ, πώς αισθάνθηκε εκείνη, όταν ανακάλυψε, ότι την απατούσα.

Είμαι απελπισμένος, τη θέλω πίσω και αρκεί μία και μόνο κουβέντα της και θα είμαι πάλι εκεί. Θέλω να ξέρει, ότι θα κάνω τα πάντα, για να την κερδίσω ξανά.

Μάριος

Απάτησα τη γυναίκα μου και έμεινα με την εpωμένη μου αλλά κατάλαβα ότι έκανα λάθος και τώρα τη θέλω πίσω Reviewed by Live TV on 6:50 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.