Το συγκλονιστικό και σπαρακτικό τελευταίο φιλί .. Όταν η ζωή δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο


Αυτή η φωτογραφία κρύβει πίσω της μία τραγωδία, δύο παιδιά που θα μεγαλώσουν χωρίς τη μητέρα τους, έναν άνδρα που έχασε τη σύντροφο της ζωής του και μια νεαρή γυναίκα που φεύγει από αυτόν τον κόσμο πολύ πρόωρα.

Η εικονιζόμενη γυναίκα είναι η Αυστραλή Imogen Petrak που διένυε την 36η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της όταν χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα λοίμωξης στο αυτί. Πίστεύεται, όπως γράφει η εφημερίδα Independent, πως νόσησε από μια σπάνια μορφή μηνιγγίτιδας.

Η κόρη της Eleanor ήρθε στον κόσμο με επείγουσα καισαρική πρόωρα, για να σωθεί, αλλά για την άτυχη μητέρα της ήταν ήδη αργά. Λίγο αργότερα πέθανε εξαιτίας σοβαρού οιδήματος στον εγκέφαλο.
[post_ad]Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, συγγενείς της έφεραν στο νοσοκομείο των 17 μηνών γιο της JB για να την αποχαιρετήσει με ένα τρυφερό και τόσο σπαρακτικό φιλί στο μέτωπο.

Μια φίλη της άνοιξε σελίδα GoFundMe με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τον άνδρα της John και τα δύο παιδιά που αφήνει πίσω της.

«Μωρά τόσο μικρά που χάνουν τη μητέρα τους, ένας σύζυγος που χάνει όχι μόνο τη μητέρα των παιδιών του αλλά και τη σύντροφο της ζωής του, την αγαπημένη του σύζυγο» έγραψε. «Στόχος μου είναι να συγκεντρώσω αρκετά χρήματα για τον John και τα παιδιά του, για να μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας και να έχει ο ίδιος μια ενίσχυση μέχρι να βρει τον βηματισμό του σε αυτή τη νέα ζωή του ως πατέρας μόνος με δυο μικρά παιδιά».


Το συγκλονιστικό και σπαρακτικό τελευταίο φιλί .. Όταν η ζωή δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο Reviewed by Live TV on 4:28 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.