5χρονος παίρνει αγκαλιά την αδερφή του και τρέχει στο σπίτι τον γειτόνων. Τότε τους λέει τι συνέβη στη γυμνή μαμά του…


Η Katelyn Cicalese, έκανε ντους στο σπίτι της στην Αριζόνα όταν υπέστη μια επιληπτική κρίση και χτύπησε το κεφάλι της στην πλευρά της μπανιέρας. Έπεσε κάτω από τη βρύση με το νερό τρέχει.
Ευτυχώς, ο γιος της Salvatore ήταν εκεί για να σώσει την κατάσταση!

Το καταπληκτικό μέρος αυτής της ιστορίας είναι, ότι ο Sal είναι μόλις πέντε ετών!

Η Katelyn, είχε αφήσει τον Sal μαζί με την 2 μηνών αδερφή του στο κρεβάτι. Ο Sal, άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το μπάνιο.

Το αγόρι πήγε να ελέγξει τη μαμά του και την βρήκε να αιμορραγεί στην μπανιέρα.

Ανησυχώντας ότι η μητέρα του μπορεί να πεθάνει, ο Sal άρπαξε την αδελφή του, την τύλιξε με μια κουβέρτα και έτρεξε στο σπίτι του γείτονα για βοήθεια!
Πως είναι δυνατόν ο πεντάχρονος να σκεφτεί να το κάνει αυτό;
Ο Sal είπε στη γειτόνισσά του Jessica Penoyer, ότι η μητέρα του είχε πεθάνει και ρώτησε αν θα μπορούσε να τη φροντίσει! Η Penoyer κάλεσε γρήγορα άμεση δράση. Οι διασώστες βρήκαν την Cicalese αναίσθητη στο ντους, κάτω από τη βρύση.

Έχει περάσει ένας μήνας από το περιστατικό και η Katelyn έχει ανακάμψει και έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Η Cicalese λέει ότι ο Sal της έσωσε τη ζωή – θα μπορούσε να είχε πνιγεί εάν δεν είχε ενεργήσει τόσο γρήγορα. Η γρήγορη σκέψη του Sal τον έκανε να αποκτήσει το ψευδώνυμο «Σούπερ Sal» και τιμήθηκε για την γενναιότητά του από το Πυροσβεστικό Τμήμα.

Ο Sal έλαβε ένα τιμητικό πιστοποιητικό πυροσβέστη, ένα πουκάμισο και ένα κράνος!

5χρονος παίρνει αγκαλιά την αδερφή του και τρέχει στο σπίτι τον γειτόνων. Τότε τους λέει τι συνέβη στη γυμνή μαμά του… Reviewed by Live TV on 5:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.