Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαϊδης: «Ήξερε ότι πάει να γεννήσει και δεν θα έχει μωρό»!


Ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αποβολές που είχε η σύζυγός του.

«Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ γιατί έχει κάνει δύο γέννες… Σε αυτή την ηλικία κύησης στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες αναγκαστικά κάνεις γέννα, με τεχνητούς πόνους, και αυτό είναι φρικτό. Τι παιδί δεν είχε τίποτα, έγινε ρήξη υμένα και τις δύο φορές στο αμνιακό σάκο, όπου έφυγαν τα νερά και το έμβρυο έμεινε χωρίς νερά μέσα στην κοιλιά, οπότε έπρεπε να το “πάρουν”. Το παιδί δύο ώρες πριν ήταν ακόμα ζωντανό, χωρίς υγρά. Το έμβρυο ήταν μια χαρά, δεν είχε τίποτα, αλλά συνέβη αυτό.

Η Γιώτα ήταν στο μαιευτήριο, πονούσε για να γεννήσει, και ήξερε ότι δεν θα έχει μωρό… Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, ήταν τραγικό. Να ξέρει ότι πάει να γεννήσει και δεν θα έχει μωρό. Αν συνέβαινε να κρατηθεί το μωρό και κατάφερνε να ζήσει με ένα θαύμα, θα είχε πρόβλημα στον εγκέφαλο με την οξυγόνωση, λόγω του υγρού που είχε αδειάσει», είπε ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαϊδης: «Ήξερε ότι πάει να γεννήσει και δεν θα έχει μωρό»! Reviewed by Live TV on 9:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.