Η Πωλίνα Γκιωνάκη κατήγγειλε επώνυμο σύντροφό της που την κακoποίησε (Βίντεο)


Η Πωλίνα Γκιωνάκη σε παλιότερη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί την βία που υπέστη από σύντροφό της αλλά είχε μιλήσει και για την ψυχολογική υποστήριξη που λαμβάνει!

Η ηθοποιός μίλησε για την απόπειρα στραγγαλισμού στο Πρωινό «Έχω κακοποιηθεί… Έφυγα όταν πήγε να με στραγγαλίσει… χάνεις τη ζωή σου… Δραπετεύεις, απευθύνθηκα στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών και βρίσκομαι ακόμα κάτω από ψυχολογική στήριξη…. Τώρα με ψάχνει ακόμα… Είναι δημόσιο πρόσωπο, τον γνωρίζει ο κόσμος…», είπε χαρακτηριστικά η Πωλίνα! Η Σάσα τότε αναφέρθηκε στην πρώην σχέση της ηθοποιού με τον κύριο Κολλάτο και μέσα από τη συζήτησή τους υπόβοσκε πως αυτός ήταν ο πρώην που την κακοποιούσε, πράγμα το οποίο δεν ειπώθηκε βέβαια ποτέ στον αέρα κι ούτε η Πωλίνα θέλησε να δώσει έκταση σε αυτό.

Η δημοσιογράφος της είπε «Ο Κολλάτος δηλώνει ερωτευμένος»! Η ατάκα της αφοπλιστική: «Και εγώ δηλώνω ότι είμαι φυσική κοκκινομάλλα, είμαι; Δύο άνθρωποι χωρίζουν τώρα ο λόγος που χωρίσαμε δεν είναι ωραίο… πρέπει να κρατάμε κι ένα επίπεδο και να μη βγαίνουμε να λέμε «χώρισα γιατί μου έκανε αυτό ή εκείνο», καταλαβαίνεις ή καταλαβαίνει ο κόσμος ότι δεν είναι δυνατόν δύο άνθρωποι να χωρίσουν γιατί εγώ θα κάνω μονόλογο…»!
[post_ad]Μετά την αποκάλυψη της Πωλίνας , η Σάσα Σταμάτη σοκαρισμένη είπε: «Παιδιά μου έδειξε φωτογραφίες στο κινητό της, εδώ πέρα ήταν μελανιασμένη… τα πόδια της ήταν χάλια, πήγε στον ιατροδικαστή…. Αυτή η γυναίκα δεν έχει ξεμπλέξει, την κυνηγά ακόμα, της έδωσα το τηλέφωνό μου γιατί βρε παιδιά είμαστε άνθρωποι»! Το ίδιο σοκαρισμένη ήταν και η παρουσιάστρια!

Δείτε την αντίδρασή τους στο παρακάτω βίντεο:

Η Πωλίνα Γκιωνάκη κατήγγειλε επώνυμο σύντροφό της που την κακoποίησε (Βίντεο) Reviewed by Live TV on 2:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.