Νέο ξέσπασμα Μ. Αρναούτη: «Ο Παντελής τις “μαγκιές” του τις πλήρωνε πάντα»


Για άλλη μια φορά η Μίνα Αρναούτη ξεσπά μέσω facebook για την υπόθεση του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

«Αυτοί που ψάχνουν την αλήθεια αν κατάφερναν να κοροϊδέψουν τους πάντες και έβγαζαν ότι ο Παντελής δεν οδηγούσε τι αποζημίωση θα έπαιρναν;;!!
Να τα λέμε και αυτά....

Είτε ζητούσα αποζημίωση είτε όχι πάλι τα ίδια θα έκαναν γιατί το πρόβλημα τους δεν είναι να μάθουν την "αλήθεια" και να μην αποζημιώσουν εμένα... το πρόβλημα τους είναι να πάρουν την αποζημίωση του Παντελή (μεγάλο ποσό) και φυσικά να αποφύγουν τα όσα άφησε πίσω ο ίδιος... κάτι που ποτέ δεν θα έκανε εκείνος..
[post_ad]Ο Παντελής τις "μαγκιές" του τις πλήρωνε πάντα, όχι γιατί ήταν χαζός που πάτε να τον βγάλετε, γιατί ήταν σωστός! Αφήστε τον πια!!!

Του καταστρέψατε ότι έφτιαξε!!!

Υ.Γ Το ότι μιλάω και λέω τα πράγματα όπως είναι δεν είναι ξεσπάσματα ούτε φόβος.. είναι αγανάκτηση! Έζησα! Θα κάνω ότι θέλω!!! Δεν σκότωσα κανέναν.. δεν είπα ψέματα σε κανέναν. Θα συνεχίσω να ζω όπως ζούσα δεν θα σας κάνω την χάρη!

Θα ανεβάζω φωτογραφίες, θα πηγαίνω διακοπές, θα πηγαίνω μπουζούκια και θα γελάω! Έχασα το μπαμπά μου και συνέχισα να ζω.. ο πόνος είναι βουβός.. δεν γράφεται σε αναρτήσεις.. δεν βρίσκεται σε views. Δεν θα κρατηθεί η μνήμη κάποιου ζωντανή με διαφήμιση.. η μνήμη μένει ζωντανή μέσα σου!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Νέο ξέσπασμα Μ. Αρναούτη: «Ο Παντελής τις “μαγκιές” του τις πλήρωνε πάντα» Reviewed by Live TV on 9:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.