Φρικιαστικό ατύχημα: Έκαναν άγριο σ#ξ και «πνίγηκαν» στο αίμα! [photos]


Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εξελιχθεί η «καuτή» βραδιά που θέλησε να περάσει ένας τουρίστας με ιερόδουλη στην Ταϋλάνδη.

Και αυτό γιατί τα επικίνδυνα σ#ξουαλικά παιχνίδια πήραν εφιαλτική τροπή, με την άτυχη γυναίκα να υπακούει στις απαιτήσεις του ασυγκράτητου εpαστή, ο οποίος ήθελε να ικανοποιήσει τις σ#ξουαλικές ορέξεις του πάνω σε ένα γυάλινο τραπεζάκι!

Μόνο που αυτό δεν άντεξε και μετά από λίγη… πίεση έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά την άτυχη γυναίκα, η οποία πλημμύρισε στο αίμα λόγω των βαθιών πληγών που της προκάλεσαν τα τζάμια.

Έντρομος ο τουρίστας δεν είχε άλλη επιλογή από το να ζητήσει βοήθεια καλώντας τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
[post_ad]Ειδικό νοσηλευτικό προσωπικό έφθασε έτσι στο δωμάτιο του «pοζ» μοτέλ στην πρωτεύουσα Μπανγκόγκ, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στην ιερόδουλη πριν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Μόνο που ένας από τους αστυνομικούς δεν σεβάστηκε τη φρικιαστική περιπέτεια, αλλά και την ιδιωτικότητα της γυναίκας, τραβώντας φωτογραφίες της την ώρα που σφάδαζε από τον πόνο μέσα στα αίματα.

Και κάπως έτσι αυτές διέρρευσαν στο διαδίκτυο μέσω ενός εθελοντή νοσηλευτή, ο οποίος μπορεί να είχε καλές προθέσεις: να προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί το σ#ξ πάνω σε γυαλί, ωστόσο δέχθηκε πυρά για τη δημοσιοποίησή τους.

«Κάποιοι από τους αστυνομικούς θεώρησε αστείο το περιστατικό και έβγαζαν φωτογραφίες», ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας: «Είχαν κλείσει το δωμάτιο για δύο με τρεις ώρες.

Προσπαθώντας να το κάνουν σε μια επικίνδυνη στάση, παρόμοια με το dοggγ styΙe,
συμπεριλαμβάνοντας στο σκηνικό ένα γυάλινο τραπεζάκι, αυτό έσπασε και τραυμάτισε τη γυναίκα. Κόπηκε άσχημα και ούρλιαζε. Ο άνδρας δεν είχε άλλη επιλογή από το να καλέσει ασθενοφόρο και την αστυνομία. Βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και έπρεπε να κάτσει εκεί μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση και να δώσει εξηγήσεις»…

Φρικιαστικό ατύχημα: Έκαναν άγριο σ#ξ και «πνίγηκαν» στο αίμα! [photos] Reviewed by Live TV on 11:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.