9 πράγματα που τον ανάβουν και το αγόρι σου θα πέθαινε να ξέρεις. (και να του κάνεις)


Οι άνδρες δεν είναι φτιαγμένοι σαν ένας διακόπτης φωτισμού που μπορούν να ανάψουν και να σβήσουν μ’ ένα απλό πάτημα. Αντίθετα, πεθαίνουν για έpωτικά παιχνίδια γεμάτα αισθησιασμό, τα οποία θα τους ανεβάσουν στο λεπτό τη διάθεση για σ@ξ.

Επίσης, ένας άντρας ο οποίος έχει προετοιμαστεί καλά, έχει καλύτερο οpγaσμό από ό, τι όταν πηγαίνει κατ’ ευθείαν στο σ@ξ. Ένα καλό έναυσμα είναι τα σeξι εσώρουχα, που μπορούν να φτιάξουν στη στιγμή το κατάλληλο σκηνικό. Αλλά δεν αρκεί το να σταθείτε απλά μπροστά του. Όπως οι γυναίκες έχουν τα σημεία τους, το ίδιο ισχύει και για τους άντρες.

Εδώ είναι εννέα έpωτικές κινήσεις που θα βελτιώσουν τη σ@ξουαλική σας ζωή.

Δαγκώστε απαλά το λοβό του αυτιού του. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας για να ενεργοποιήσετε αυτές τις νευρικές απολήξεις.

Παίξτε με τα χέρια του. Κρατήστε τα σφιχτά και φιλήστε τα. Να είστε ρομαντική.
[post_ad]Τον κάνει να νιώθει σαν να τον πυροβολείτε. Αυτό δεν είναι αρκετό όμως. Χαϊδέψτε το πρόσωπό του και μην ντρέπεστε να τον αγγίξετε.

Η κορυφή του κεφαλιού είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή. Το να περάσετε τα δάχτυλά σας μέσα απ’ τα μαλλιά του ή τραβώντας τα απαλά θα τον βάλει στο κλίμα πολύ πιο γρήγορα.

Μπορείτε να μετακινηθείτε από το αυτί μέχρι το λαιμό. Φιλιά, γλύψιμο και λίγα τσιμπήματα είναι κινήσεις που πρόκειται να αγαπήσουν.

Μόλις σταματήσει τα χαχανητά, χαϊδέψτε τον αφαλό του με τα δάχτυλα και τα χείλη σας. Αν γαργαλιέται, ασκείστε μεγαλύτερη πίεση στο δέρμα.

Απλά φροντίστε να μην τον γαργαλήσετε. Ένα μασάζ στα δάχτυλα των ποδιών θα τον κάνει να χαλαρώσει.

Κάντε μασάζ στην πλάτη του με αισθησιακές κινήσεις. Φιλιά και δαγκώματα στην πλάτη θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω και να αρχίστε να χαϊδεύετε και να φιλάτε το πίσω μέρος των γονάτων του. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα έpωτογενής περιοχή που συχνά παραβλέπεται.

9 πράγματα που τον ανάβουν και το αγόρι σου θα πέθαινε να ξέρεις. (και να του κάνεις) Reviewed by Live TV on 7:49 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.