Χίλια ΜΠΡΑΒΟ: Έχουν 13 παιδιά και ΔΕΝ χρωστάνε πουθενά, ούτε ένα ευρώ. Δείτε ΠΟΙΟ είναι το μυστικό τους!


Ο Rob, 49 χρόνων και η Sam, 46 χρόνων, πάντα έλεγαν ότι ήθελαν να δημιουργήσουν μια μεγάλη οικογένεια. Το ζευγάρι, έχει 13 παιδιά και έχει οικογενειακό εισόδημα 110.000 δολάρια. Παρόλα αυτά, δεν χρωστάνε ούτε μια δεκάρα πουθενά και λένε ότι ζουν μια ευχάριστη και απλή ζωή. Η οικογένεια, ζει στην πόλη Bowie, μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας.


Το ζευγάρι, παντρεύτηκε το 1989 και ένα χρόνο αργότερα κάνανε το πρώτο τους παιδί, το οποίο πλέον έχει αποφοιτήσει και είναι παντρεμένο. Άλλα τέσσερα από τα παιδιά τους, πηγαίνουν ακόμη στο κολέγιο, ενώ άλλα δυο ετοιμάζονται να αποφοιτήσουν. Τα υπόλοιπα παιδιά τους πηγαίνουν ακόμη στο σχολείο και τα δύο από αυτά, είναι προσχολικής ηλικίας. Τα μικρότερα παιδιά τους πηγαίνουν φροντιστήρια και έχουν σκοπό να σπουδάσουν και αυτά.

Ο Rob και η Sam, παραδέχονται ότι δεν έχουν δανειστεί ποτέ, ούτε έχουν πάρει ποτέ πιστωτικές κάρτες.

«Από το 1990 και μετά, είχαμε το δικό μας βιβλιοπωλείο και εργαζόμασταν μαζί», λένε. «Αυτή ήταν η κύρια πηγή του εισοδήματός μας και από κει και πέρα κάναμε και άλλες δουλειές του ποδαριού».

Το 2000, το βιβλιοπωλείο τους έκλεισε και ο Rob κλήθηκε από έναν φίλο να δουλέψει σε μια επιχείρηση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τα λεφτά δεν ήταν πολλά αρχικά, όμως με τον καιρό αυξήθηκαν. Επίσης, μετά το 2005 ξεκίνησαν να μπαίνουν χρήματα στο λογαριασμό συνταξιοδότησης.

Ξοδεύουν, 15.120 δολάρια ετησίως σε τρόφιμα (1.260 το μήνα), 465 δολάρια το μήνα σε επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, 150 δολάρια το μήνα στο φυσικό αέριο και 225 δολάρια το μήνα σε ιατρικά έξοδα.

Ο Rob, ο οποίος εργάζεται και από το σπίτι, πρόσθεσε ότι διαθέτει περίπου 200 δολάρια το μήνα σε δραστηριότητες των παιδιών, αθλήματα και εκδρομές.

Το ζευγάρι έχει στην άκρη 6000 δολάρια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και το σπίτι στο οποίο μένουν, είναι δικό τους.

Ακόμη, το ζευγάρι έχει κάνει διάφορες επισκευές στο σπίτι όλα αυτά τα χρόνια. Για παράδειγμα δημιούργησαν και άλλα υπνοδωμάτια στο σπίτι, αλλά και μπάνια.

«Επειδή δεν χρωστάμε, δεν σημαίνει ότι θα αρχίσουμε να ξοδεύουμε άσκοπα χρήματα από δω και από κει».

Ο Rob, ανέφερε επίσης ότι κάθε καλοκαίρι παίρνει επιπλέον 3.500 δολάρια, από το κούρεμα του γρασιδιού στη γειτονιά τους.
[post_ad]«Οτιδήποτε έξτρα βγάζουμε, αποταμιεύετε», πρόσθεσε.

Η οικογένεια έχει τρία αυτοκίνητα, που τα μοιράζονται μεταξύ τους. Οι γονείς έχουν μάθει στα παιδιά τους από μικρή ηλικία, να κάνουν αποταμίευση για να μπορούν να τα βγάζουν πέρα. Επίσης, τα ενθαρρύνουν να σπουδάσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Ο πατέρας περιμένει να βγει στη σύνταξη, σε περίπου 13 χρόνια.

«Έχουμε ένα όμορφο σπίτι, η γυναίκα μου πηγαίνει στο γυμναστήριο, εγώ πηγαίνω για τρέξιμο και τα παιδιά μου κάνουν πολλές δραστηριότητες. Έχουμε καταφέρει να ζούμε απλά και ευχάριστα».

Τα συνολικά λεφτά που βγάζει το ζευγάρι, ξοδεύει και αποταμιεύει κάθε χρόνο, ανέρχονται σε πάνω από 180.000 δολάρια.
Πηγή

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ: Έχουν 13 παιδιά και ΔΕΝ χρωστάνε πουθενά, ούτε ένα ευρώ. Δείτε ΠΟΙΟ είναι το μυστικό τους! Reviewed by Live TV on 12:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.