Ευχήθηκε να μεταμορφωθεί σε αληθινό το λούτρινο σκυλάκι της. Η αντίδρασή της μόλις πραγματοποιήθηκε η επιθυμία της είναι ανεκτίμητη!


Θυμάστε καλά εκείνο το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο που σας έδωσαν όταν ήσασταν μικροί; Αυτό το πράγμα που θέλατε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και τελικά σας το έφερε ο Άγιος Βασίλης; Η χαρά σας είναι κάτι που ούτε εσείς ούτε οι γονείς σας μπορούν να ξεχάσουν.

Παλιά όμως τα βίντεο δεν ήταν τόσο διαδεδομένα κι έτσι αυτή η στιγμή χάθηκε, αν και δεν πρόκειται να την ξεχάσει κανείς. Ευτυχώς σήμερα όλοι μπορούμε να τραβήξουμε βίντεο ανά πάσα στιγμή και να μοιραζόμαστε την χαρά της στιγμής με όλους.

Όλοι έχουμε μια ξεχωριστή ευχή για τα Χριστούγεννα και αυτό το κορίτσι είδε την δική της να πραγματοποιείται. Ήθελε να μεταμορφωθεί η Luna, το λούτρινο σκυλάκι της, σε κανονικό κουταβάκι.
Μετά από μερικές εβδομάδες, οι γονείς της πραγματοποίησαν την ευχή της.
[post_ad]Της ζήτησαν να κλείσει τα μάτια, πήραν την Luna απ’τα χέρια της και έδωσαν στο κορίτσι ένα κουταβάκι με έναν κόκκινο φιόγκο γύρω από το λαιμό.
Ήσασταν ποτέ τόσο ευτυχισμένοι; Έχετε δει ποτέ κάποιον τόσο ευτυχισμένο και ευγνώμων; Η πραγματοποίηση των ονείρων των παιδιών είναι το νόημα των Χριστουγέννων!
Πηγή

Ευχήθηκε να μεταμορφωθεί σε αληθινό το λούτρινο σκυλάκι της. Η αντίδρασή της μόλις πραγματοποιήθηκε η επιθυμία της είναι ανεκτίμητη! Reviewed by Live TV on 6:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.