Σαρώνει στο Διαδίκτυο! Δείτε τη Στιγμή της Σύλληψης ενός Σιχαμένου Παιδόφιλου, την Ώρα της που Περιμένει το 13χρονο Ραντεβού του. ΒΙΝΤΕΟ 9,775 Views


Αυτή είναι η δραματική στιγμή που ένας παιδόφιλος πιάστηκε επ αυτοφώρω να περιμένει ένα 13χρονο κορίτσι με το οποίο μιλούσε μέσω διαδικτύου. Ο Jeremiah Mace, 65, είχε μερικές πολύ ακατάλληλες συνομιλίες με μέλη της “Σκοτεινής Δικαιοσύνης”, που προσπαθούν να εντοπίσουν άντρες που ψάχνουν να αποπλανήσ...

Αυτή είναι η δραματική στιγμή που ένας παιδόφιλος πιάστηκε επ αυτοφώρω να περιμένει ένα 13χρονο κορίτσι με το οποίο μιλούσε μέσω διαδικτύου. Ο Jeremiah Mace, 65, είχε μερικές πολύ ακατάλληλες συνομιλίες με μέλη της “Σκοτεινής Δικαιοσύνης”, που προσπαθούν να εντοπίσουν άντρες που ψάχνουν να αποπλανήσουν μικρά κορίτσια.

Ο Mace, που είχε παράλληλα άρρωστες συνομιλίες και με ένα 15χρονο κορίτσι, βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα αυτή όταν εμφανίστηκε στη συνάντησή του με το κορίτσι στο κέντρο του Newcastle.

Η 15χρονη, που έστελνε στον Mace ακατάλληλες εικόνες της, είχε μετά αυτοκτονικές τάσεις σαν αποτέλεσμα της επαφής τους και φοβόταν να περπατήσει μόνη στο δρόμο γιατί δεν ήθελε να τον δει.

Ακόμα δεν αποφάσισες που θα περάσεις τα Χριστούγεννα; Δες εδώ!

Στο δικαστήριο, ο Mace δήλωσε ένοχος πως προσπάθησε να συναντήσει μία ανήλικη και πως έβγαλε απρεπείς φωτογραφίες της. “Μερικές φορές είχα αυτοκτονικές τάσεις και δεν ήθελα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί. Ήθελα απλά όλα να ξεχαστούν,” δήλωσε εκείνη.

Ο δικαστής Robert Adams καταδίκασε τον Mace σε 10 μήνες φυλάκιση. Φαίνεται πως από τον προηγούμενο Αύγουστο, είχε αρχίσει ο Mace να μιλάει με τα μέλη της “Σκοτεινής Δικαιοσύνης” μέσα από ένα ψεύτικο προφίλ που έφτιαξαν για δόλωμα.
[post_ad]Το προφίλ ήταν υποτίθεται ενός 13χρονου κοριτσιού που ήταν ακόμα παρθένα. Ο Mace της είπε πως την ήθελε “με όλους τους δυνατούς τρόπους” και της περιέγραφε λεπτομερώς τι ήθελε να της κάνει. Είπε πως πίστευε πως η κοπέλα δεν ήταν έτοιμη ακόμα, αλλά λίγο αργότερα την ρώτησε εάν το θέλει.

Αργότερα, που πήγε να την συναντήσει, τον κατέγραψαν με την κάμερα και ξεκίνησε η υπόθεση.

Υπάρχει όμως περίπτωση να μην εκτίσει καν την ποινή του λόγω προβλημάτων υγείας που έχει με την καρδιά του.

“Που είναι η δικαιοσύνη για το θύμα του που φοβάται να περπατήσει μόνη στο δρόμο εξαιτίας του; Δεν έχει πάρει κανονική τιμωρία που κατέστρεψε τη ζωή της. Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι δικαιοσύνη,” είπε ένας ομιλητής.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:
via

Σαρώνει στο Διαδίκτυο! Δείτε τη Στιγμή της Σύλληψης ενός Σιχαμένου Παιδόφιλου, την Ώρα της που Περιμένει το 13χρονο Ραντεβού του. ΒΙΝΤΕΟ 9,775 Views Reviewed by Live TV on 6:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.