Βανδάλησαν σοβιετικό αστέρι στην Ρωσία σε χαρακτήρα του Μπομπ Σφουγγαράκη.


Η εικαστική παρέμβαση δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τις δημοτικές αρχές, αφού η αποκατάσταση της ζημιάς αναμένεται να κοστίσει ακριβά

Αν και ένα μεγάλο μέρος των μνημείων της σοβιετικής εποχής στις πρώην δημοκρατίες της Ένωσης έχουν καταστραφεί, στη Ρωσία υπάρχουν ακόμα αρκετά κτίρια που φέρουν τα εμβλήματα της συγκεκριμένης ιστορικής περιόδου.
Ακόμα και εκεί όμως δεν λείπουν τα… δημιουργικά μυαλά, που θέλουν να δώσουν μια πιο κεφάτη και σύγχρονη «νότα» στα μουντά και πένθιμα κτήρια της σοβιετικής εποχής.
[post_ad]Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένας κάτοικος της πόλης Βορόνεζ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, που θεώρησε καλή ιδέα να μετατρέψει το σοβιετικό άστρο που κοσμεί ακόμα την κορυφή ενός διατηρητέου κτηρίου στον… αστερία Πάτρικ, τον συμπαθή φίλο του «Μπομπ Σφουγγαράκη».
Δυστυχώς, η εικαστική του παρέμβαση δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τις δημοτικές αρχές, αφού η αποκατάσταση της ζημιάς αναμένεται να κοστίσει ακριβά, περί τα $1.500. Όσο για τον ευφάνταστο καλλιτέχνη, αυτός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης αρκετών εβδομάδων, εάν ποτέ εντοπιστεί από την τοπική αστυνομία.


[russiatoday] [protothema]


Βανδάλησαν σοβιετικό αστέρι στην Ρωσία σε χαρακτήρα του Μπομπ Σφουγγαράκη. Reviewed by Live TV on 11:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.