Θυμάστε τον 85χρονο εξαθλιωμένο Άντρα που Περιπλανιόταν στους Δρόμους και ΟΛΟΙ τον Αγνοούσαν; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα!


Ο Luciano, ή “El Loco Chuman” όπως τον ξέρουν οι γείτονες του, είναι ένας αξιαγάπητος ηλικιωμένος άντρας ο οποίος τριγυρνά στους δρόμους του Ferrenage στο Περού. Ζει στους δρόμους εδώ και πολλά χρόνια: τα νύχια του είναι μακριά, τα μαλλιά του μπλεγμένα, τα ρούχα του βρόμικα και σκισμένα.

Το χειρότερο είναι ότι ο Luciano πάσχει από σχιζοφρένεια. Περπατά χωρίς σκοπό με ένα άδειο βλέμμα, ενώ οι κάτοικοι της πόλης τον κοροϊδεύουν ή χειρότερα, τον αγνοούν.
Σε ηλικία 85 ετών δεν φαινόταν να έχει και πολλές ελπίδες. Η ύπαρξη του δεν μετρούσε για κανέναν και δεν είναι κανένα νόημα. Δεν είχε διαπράξει κάποιο έγκλημα, κι όμως, ήταν καταδικασμένος – να τον αγνοούν για μια ζωή.

Αλλά καμιά φορά γίνονται θαύματα. Μερικές φορές είναι στο χέρι μας να τα κάνουμε εμείς οι ίδιοι. Μετά από χρόνια στο περιθώριο, μια ομάδα ανθρώπων από την ένωση “San Martin” και την ευαγγελική εκκλησία “Los Peregrinos” συγκεντρώθηκαν για να πάρουν μια απόφαση: αυτός ο άντρας χρειαζόταν την βοήθεια τους. Αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να τον βοηθήσουν.
Μια εβδομάδα αργότερα πήραν τον El Locο Chuman στα σπίτια τους, έβαλαν όλοι χρήματα, τον έκαναν μπάνιο, του έκοψαν τα νύχια και αντάλλαξαν τα βρόμικα ρούχα του για καινούρια και καθαρά.
[post_ad]Επίσης, του έκοψαν τα μαλλιά και του τρίμαραν τα γένια.
Φυσικά, του έβγαλαν και ταυτότητα (δεν είχε ως τώρα). Και του έδωσαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φαγητό.
Ο Luciano είναι εντελώς διαφορετικός πλέον. Άλλος άνθρωπος!
Τα μάτια του φαίνονται να έχουν μια μικρή λάμψη μέσα τους!
Σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Χρειάζεται μόνο λίγος χρόνος και κόπος για να κάνουμε κάποιον ευτυχισμένο. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ενώνεται μια κοινότητα και να βοηθά ένα μέλος της!

Οι σκέψεις σας;

Credit: hefty

Πηγή: fanpage

Θυμάστε τον 85χρονο εξαθλιωμένο Άντρα που Περιπλανιόταν στους Δρόμους και ΟΛΟΙ τον Αγνοούσαν; Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα! Reviewed by Live TV on 1:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.