Έρχονται τα ρομπότ του σε χ που θα κοστίζουν πάνω από 13.000 ευρώ


Πλήρως λειτουργικά σεχουα λικώς ρομπότ θα κυκλοφορήσουν από αμερικανική εταιρεία μέσα στο 2017, με την τιμή του να ξεκινά από τα 13.000 ευρώ.
Πρόκειται για τη νέα γενιά φουσκωτών κούκλων με θερμαινόμενα γεννη τικά όργανα και αισθητήρες για να αντιδρούν στο κάθε άγγιγμα.
Τα συγκεκριμένα ρομπότ ονομάζονται Real Doll και κατασκευάζονται από την Abyss Creations, με έδρα την Καλιφόρνια των Η.Π.Α.
[post_ad]Σύμφωνα με τον Matt McMullen, ιδρυτή της εταιρείας επιθυμεί “να αναπτύσσεται συναισθηματικός δεσμός του χρήστη με το ρομπότ, στο οποίο ο χρήστης θα βλέπει έναν πραγματικό χαρακτήρα”.
Ο David Levy, συγγραφέας του Love And S e x With Robots αναφέρει ότι χωρίς αμφιβολία “μπορεί κάποιοι να το βρίσκουν τρομακτικό αλλά η άφιξη των σεξουαλικώς ενεργών ρομπότ θα έχει σοβαρές συνέπειες”.

“Βλέπουμε ήδη τρομακτικές αλλαγές στην συμπεριφορά των ανθρώπων λόγω του ίντερνετ, των φορητών συσκευών και των socialmedia.
Το επόμενο βήμα είναι να ερωτεύεται ο χρήστης την τεχνολογία να κάνει έpωτa μαζί της και να την παντρεύεται”, σημειώνει.
[sun] [mirror] [metro] [maxim]

Έρχονται τα ρομπότ του σε χ που θα κοστίζουν πάνω από 13.000 ευρώ Reviewed by Live TV on 4:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.