Βόμβα: Ποιος ο πραγματικός λόγος που χώρισε η Αθηνά Ωνάση. Όχι δεν ήταν οι απιστίες του Αλβάρο αλλά…


Πολλά σενάρια έχουν ακουστεί σχετικά με την πραγματική αιτία του διαζυγίου της χρυσής Ελληνίδας κληρονόμου Αθηνάς Ωνάση από τον Βραζιλιάνο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Στο στόχαστρο βρέθηκαν κυρίως οι φήμες ότι ο Αλβάρο ήταν άπιστος στον γάμο, με την Αθηνά Ωνάση να υποφέρει και να φτάσει μέχρι τα όρια της ανορεξίας.

Ομως, ένα νέο βρετανικό δημοσίευμα, τονίζει οτι η ακόρεστη επιθυμία του Αλβάρο για τα χρήματα ήταν ο πραγματικός λόγος του χωρισμού του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian», η πρώτη σοβαρή κρίση στον γάμο του ζευγαριού δεν ήταν οι απιστίες του Αλβάρο, αλλά οικονομικοί λόγοι.

Συγκεκριμένα, ο άπληστος Αλβάρο Ντόντα ήθελε να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις της Αθηνάς Ωνάση, κάτι που η σύζυγός του αρνιόταν πεισματικά.
[post_ad]Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Αλβάρο, ενώ έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο που προβλέπει τι ακριβώς δικαιούται, μετά το διαζύγιο διεκδικεί σχεδόν τη μισή περιουσία της μοναδικής κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, δικαιούται 11.000.000 – δηλαδή ένα εκατομμύριο ανά έτος γάμου.

Ωστόσο, εκείνος θα διεκδικήσει το επιβλητικό ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή σχεδόν τη μισή περιουσία της Αθηνάς Ωνάση.
Πηγή: fimes.gr 

Βόμβα: Ποιος ο πραγματικός λόγος που χώρισε η Αθηνά Ωνάση. Όχι δεν ήταν οι απιστίες του Αλβάρο αλλά… Reviewed by Live TV on 5:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.