5 τρόποι για να κάνετε $3x όταν έχετε παιδιά


Είστε νέοι γονείς και έχετε στρέψει όλο το ενδιαφέρον στο μικρό αυτό πλασματάκι που εισέβαλε με τόσο όμορφο τρόπο στη ζωή σας. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι έχετε παραμελήσει τη $εxουαλική σας ζωή και δεν είστε οι μόνοι.

Σύμφωνα με μια έρευνα το 80% των ζευγαριών που αποκτάνε παιδιά, μειώνουν τις $εxουαλικές επαφές. Στο νέο σας ρόλο του γονέα, ίσως ο ύπνος σας ακούγετε καλύτερος από το $3x.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι εκτός από γονείς είστε και ζευγάρι που μπορεί αλλά και πρέπει για το καλό της σχέσης, να έχει μια καλή $3xουαλική ζωή.

Δείτε πώς.
Επαναφέρετε την τάξη και το s3x στην κρεβατοκάμαρα
Μπορεί τις πρώτες μέρες με ένα μωρό στο σπίτι, το υπνοδωμάτιο σας να είχε γίνει το πιο θορυβώδες μέρος του σπιτιού σας. Όσο μεγαλώνουν όμως τα παιδιά αυτό θα πρέπει να σταματήσει, η κρεβατοκάμαρα δεν είναι τόπος συγκέντρωσης. Το παιδί δεν μπορεί να μπαίνει ανά πάσα στιγμή μέσα και να ξαπλώνει στο κρεβάτι σας. Θέστε κανόνα που δεν θα επιτρέπει στο παιδί να εισβάλει όποτε θέλει στο κρεβάτι. Πρέπει να καταλάβει ότι το υπνοδωμάτιο είναι ο ιδιωτικός χώρος του μπαμπά και της μαμάς. Αν θέλει να παίξετε και να διασκεδάσετε υπάρχουν και άλλα δωμάτια.

Κλείστε ραντεβού στο υπνοδωμάτιο
[post_ad]Η κρεβατοκάμαρα είναι το μοναδικό μέρος του σπιτιού που μπορείτε να κλειδώσετε την πόρτα και να μείνετε μόνοι σας. Προγραμματίστε από νωρίς μια συγκεκριμένη ώρα να βρεθείτε οι δυο σας στο υπνοδωμάτιο, βάλτε τα παιδιά για ύπνο, κλείστε την πόρτα και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Αν έχετε χρόνο μπορείτε να δημιουργήσετε και μια ρομαντική ατμόσφαιρα, με κεράκια, αρωματικά στικ και λάδι για μασάζ. Η νύχτα σίγουρα θα είναι μεγάλη- αρκεί τα μικρά να μην δουν κανέναν εφιάλτη.

Αφήστε τα παιδιά για λίγες ώρες σε έναν συγγενή
Τα Σάββατα είναι η ευκαιρία σας να μείνετε για λίγο μόνοι σας, μη διστάσετε λοιπόν και αδράξτε την. Αφήστε τα παιδιά στους παππούδες ή σε κάποιον άλλον συγγενή και απολαύστε για λίγες ώρες την ησυχία του σπιτιού. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο μαζί με το σύντροφο σας και εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι είστε επιτέλους ολομόναχοι.

Εκμεταλλευτείτε τις εξωσχολικές δραστηριότητες
Τσεκάρετε ποια εξωσχολική δραστηριότητα απασχολεί το μικρό σας και κανονίστε -με την προϋπόθεση να βολεύει και τους δυο- ένα ρομαντικό ραντεβού με το σύζυγο σας. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να συντονιστείτε στα ωράρια, όμως η προσπάθεια μετράει.

Μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο
Αν είστε νέοι γονείς συνήθως μοιράζεστε το ίδιο δωμάτιο με το μωρό, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να κάνετε s3x. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να πάτε για λίγο το μωρό σε άλλο δωμάτιο. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα το πάρει προσωπικά. Αν παρόλα αυτά δεν θέλετε να το μετακινήσετε, τότε μετακινηθείτε εσείς και πηγαίνετε σε άλλο μέρος του σπιτιού, όχι μόνο θα κάνετε $3x, αλλά θα αλλάξετε και παραστάσεις.
via jenny.gr

5 τρόποι για να κάνετε $3x όταν έχετε παιδιά Reviewed by Unknown on 1:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.