Αυτός είναι ο πολυ σοβαρός λόγος που οι άνδρες δεν πρέπει να έχουν το κινητό στην τσέπη τους


Εάν διαβάζετε αυτό το κείμενο και είστε άνδρας, έχουμε μια ερώτηση να σας κάνουμε: Κουβαλάτε και εσείς το κινητό σας μέσα στην τσέπη του παντελονιού σας;

Εάν ναι, μάλλον τώρα ήρθε η ώρα να σταματήσετε να το κάνετε γιατί τα -επιστημονικά- νέα δεν είναι και πολύ καλά. Σύμφωνα με μία έρευνα, εάν ένας άνδρας έχει για παραρατεταμένη χρονική περίοδο, τότε είναι πιθανό να μειωθεί η πυκνότητα του σπέρματος του.

Και υπάρχουν και άλλα άσχημα νέα, αφού και όσα σπερματοζωάρια «καταφέρουν να επιβιώσουν» ίσως να είναι και αυτά κατεστραμμένα.
[post_ad]Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Newcastle στην Αυστραλία τονίζουν ότι αν και το όλο ζήτημα βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση, υπάρχουν όντως μία σειρά από αποδείξεις ότι υπάρχει σύνδεση των κινητών με την καταστροφή του σπέρματος.

Περισσότερο συγκεκριμένα, ανακάλυψαν ότι μειώνουν κατά 8% την κινητικότητα του σπέρματος και κατά 9% τη βιωσιμότητα του σπέρματος.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Δρ Joel Moskowitz, της σχολής δημόσιας υγείας του UC Berkeley, η έρευνα αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την περαιτέρω κατανόηση των κινδύνων των κινητών τηλεφώνων. Είπε: «Η έρευνα δίνει ξεκάθαρα στοιχεία ότι οι άνδρες δεν θα πρέπει να τοποθετούν τα κινητά κοντά στα γεννητικά τους όργανα». Τώρα ξέρετε.

Αυτός είναι ο πολυ σοβαρός λόγος που οι άνδρες δεν πρέπει να έχουν το κινητό στην τσέπη τους Reviewed by Live TV on 4:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.