Χοντρός τσαμπουκάς - Κοντομηνάς σε Λαζόπουλο: «Να πας να γ**ηθείς παλιό πουσ**ρα»


Αν ισχύουν οι πληροφορίες, το παιχνίδι και οι τόνοι αρχίζουν να χοντραίνουν επικίνδυνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ...

οι οποίες δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί, ο ιδιοκτήτης του Alpha κάλεσε τον Λ. Λαζόπουλο στις 3 το πρωί και ξέσπασε εξυβρίζοντάς τον.

«Να πας να γ**ηθείς παλιό πουσ**ρα», φέρεται να είπε ο Κοντομηνάς στον Λαζόπουλο, ενώ ο δεύτερος φέρεται να του απάντησε, «δεν μας χέζεις ρε κ*λόγερε»!
[post_ad]«Από το 2014 στήριζα το μυξιάρικό σου και αυτός ούτε καν το θυμήθηκε» συνέχισε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. «Τι θα κάνω εγώ με τα λεφτά που έβαλα στο μπουρδέλο;»

Το κλίμα ολοένα και χειροτερεύει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, λίγο μετά την αποτυχία για απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού παρωδία που οργάνωσε η κυβέρνηση. Τώρα λοιπόν φαίνεται πως η σχέση μεταξύ του Δημήτρη Κοντομηνά και του Λάκη Λαζόπουπουλου πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Λάκης Λαζόπουλος, κατά το παρελθόν είχε υποστηρίξει δεκάδες φορές την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία είναι εκείνη που βάζει σήμερα λουκέτο στον τηλεοπτικό σταθμό.

Χοντρός τσαμπουκάς - Κοντομηνάς σε Λαζόπουλο: «Να πας να γ**ηθείς παλιό πουσ**ρα» Reviewed by Live TV on 10:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.