Της αφαίρεσαν έναν τεράστιο όγκο από το πρόσωπο. Μόλις είδαμε τι ήταν - ΠΑΓΩΣΑΜΕ


Μια μέρα η Angie Twiggs, μητέρα 7 παιδιών από τη Georgia των ΗΠΑ, χτένιζε τα μαλλιά της όταν ανακάλυψε έναν μικρό εξόγκομα πίσω από το αυτί της. Αρχικά δεν πόναγε αλλά ο όγκος άρχισε να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ.

Επισκέφτηκε πολλούς γιατρούς αλλά όλοι της είπαν οτι ο όγκος ήταν καλοήθης και οτι δεν πρέπει να ανησυχεί. Παρόλα αυτά ο όγκος συνέχισε να μεγαλώνει προκαλώντας προβλήματα στην ίδια μιας και έκανε τα πάντα για να το κρύψει από το πρόσωπο της.

Κανείς γιατρός δεν έπαιρνε το ρίσκο της αφαίρεσης του όγκου μιας και κάτι τέτοιο μπορούσε να προκαλέσει μόνιμη παράλυση των νεύρων του προσώπου, με αποτέλεσμα ο όγκος να φτάσει σε μέγεθος πορτοκαλιού.

Οπως ήταν φυσικό η κοπέλα έπεσε σε κατάθλιψη, κλείστηκε στον εαυτό της και απεύφευγε κάθε κοινωνική συναστροφή ακόμα και με την ίδια της την οικογένεια.
Απελπισμένη απευθύνηκε στην διάσημη τηλεοπτική εκπομπή " The Doctors", η οποία βοηθά ανθρώπου με σοβαρά προβλήματα και με μικρή οικονομική άνεση. Την επέμβαση ανέλαβαν δύο γενναίοι γιατροί, Dr. Ryan Osborne και Dr. Jason Hamilton του Osborne Head and Neck Institute στο Los Angeles.

Αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο της δύσκολης επέμβασης κάτι το οποίο απεύφευγαν για πολύ καιρό συνάδερφοι τους. Η επέμβαση κράτησε 6 ώρες και κατάφεραν να αφαιρέσουν ένα τεράστιο όγκο από την άτυχη κοπέλα.
[post_ad]Η επέμβαση ήταν απόλυτα πετυχημένη και η Angie, χαμογελά ξανά και μπορεί να έχει πάλι μια κανονική ζωή.
Μετά την βιοψία του όγκου, οι γιατροί της αποκάλυψαν οτι ο όγκος ήταν κακοήθης και οτι αν δεν τον αφαιρούσε θα πέθαινε. Τυχερή λοιπόν η Angie μέσα στην ατυχία της.
Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και να πάνε όλα καλά στη ζωή της.
  Πηγή: hefty.co

Της αφαίρεσαν έναν τεράστιο όγκο από το πρόσωπο. Μόλις είδαμε τι ήταν - ΠΑΓΩΣΑΜΕ Reviewed by Live TV on 9:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.