Βρετανός τουρίστας στην Ίμπιζα σουρώνει και αγοράζει χωρίς να το καταλάβει πούλμαν 36.000 ευρώ


Ένας Βρετανός τουρίστας, ονόματι Davie Little, ξεφάντωνε την Πέμπτη στο club Ushuaia στην Ibiza και, σούρα καθώς κατέληξε, είπε να μη γυρίσει ποδαράτος σπίτι αλλά να πάρει ταξάκι. στην πορεία, βέβαια, σκέφτηκε πως το ταξάκι είναι πολύ mainstream για τέτοιες φάσεις, οπότε είπε να πρωτοτυπήσει, αγοράζοντας ένα πούλμαν, με το οποίο θα τον γύρναγαν στο χώρο διαμονής του.
Η συναλλαγή έγινε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 28.000 λίρες, ήτοι περί τα 36.000 ευρώπουλα. Μόνο που το επόμενο πρωί, ο Davie δε θυμόταν Χριστό απ’ ό,τι είχε προηγηθεί και για το πώς έκανε τη συναλλαγή.
[post_ad]Την εμπειρία του τη μοιράστηκε με τους φίλους του στο facebook, σε ένα ποστ που έγινε εύκολα viral, κάτι το οποίο το ήθελε και ο ίδιος, αν σκεφτείτε ότι τώρα πρέπει κάπως να βρει κάποιον να του φορτώσει το πούλμαν.
Ο τύπος, βέβαια, είναι αρκετά κάγκουρας που το διασκεδάζει κιόλας. Τρέμουμε στην ιδέα του τιι θα αγόραζε ο Davie αν παραθέριζε στα ”Μάλια; Αγροτικά; Γκάνια;

Βρετανός τουρίστας στην Ίμπιζα σουρώνει και αγοράζει χωρίς να το καταλάβει πούλμαν 36.000 ευρώ Reviewed by Live TV on 4:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.