Του έσπασε το κρανίο με μια γονατιά και για να το γιορτάσει του πέταξε μια μπάλα Pokemon!


Πρωτοφανής ακόμα και για τις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες (MMA) είναι ο τραυματισμός του Evangelista “Cyborg” Santos μετά το νοκ-άουτ από τον Michael Page. Η γονατιά που δέχτηκε ο 39χρονος Βραζιλιάνος στο δεύτερο γύρο του αγώνα στο Bellator, είχε ως αποτέλεσμα το συντριπτικό κάταγμα του κρανίου του.
[post_ad]Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, το κρανίο του έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα και λέγεται πως θα ανοίξει λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση του MMAer λόγω του ότι δεν μπορεί να εργαστεί στο προσεχές διάστημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και οι γιατροί είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι για το αν πρέπει να χειρουργηθεί ο αθλητής ή όχι, καθώς ο τραυματισμός του είναι σε πολύ επικίνδυνο σημείο. Ο Βραζιλιάνος αθλητής βγήκε νοκ-άουτ και μάλιστα ο Venom πανηγύρισε ρίχνοντάς του μια… pokeball στο κλίμα των ημερών με την παράνοια γύρω από την επιστροφή των Pokemon, ωστόσο, ο Cyborg είχε σοβαρό πρόβλημα. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο Michael Page ζήτησε δημόσια συγνώμη για την πράξη του και πρόσφερε χρήματα για τυχόν επεμβάσεις που θα χρειαστεί στο μέλλον ο αθλητής.

Να σημειωθεί ότι έχει ήδη αρχίσει διαδικτυακός έρανος για για την οικονομική ενίσχυση του αθλητή και της οικογένειάς του.

Του έσπασε το κρανίο με μια γονατιά και για να το γιορτάσει του πέταξε μια μπάλα Pokemon! Reviewed by Live TV on 10:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.