Η Νανά Καραγιάννη Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει Μάχη για τη ζωή της


Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – Σε μηχανική υποστήριξη ορισμένες από τις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού της...

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει τα τελευταία 24ωρα η Νανά Καραγιάννη, η οποία πάσχει εδώ και χρόνια από νευρική ανορεξία. Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Ο οργανισμός της ήταν πολύ εξαντλημένος με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια.
[post_ad]Ο αδερφός της, Φοίβος, ήταν αυτός που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος μίλησε στο star.gr και επιβεβαίωσε ότι η δημοσιογράφος βρίσκεται σε καταστολή. Τα νεφρά και τα πνευμόνια της λειτουργούν μόνο με μηχανική υποστήριξη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μακάρι όλα να πάνε καλά, όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Σαν μην έφτανε το κρίσιμο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Νανά Καραγιάννη, οι δικοί της άνθρωποι πρέπει να βρουν και κρεβάτι σε στην εντατική. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί εντατική μονάδα για τη δημοσιογράφο. Για την ώρα βρίσκεται σε έναν ειδικό θάλαμο στην παθολογική, που λειτουργεί ατύπως ως Μονάδα φροντίδας.
star.gr

Η Νανά Καραγιάννη Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει Μάχη για τη ζωή της Reviewed by Live TV on 11:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.