ΤΩΡΑ ΜΟΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ | Δυστυχώς ο Γιώργος Λιάγκας... Σε κατάσταση ΣΟΚ η Φαΐη.


Το τέλος του Λιάγκα από το... «Πρωινό» είναι γεγονός. Αν και μουρμοϋραγε κάθε χρόνο και μετά καθόταν στη θέση του παρουσιαστή δίπλα στη Φαίη, αυτή τη φορά δεν έβαλε νερό στο κρασί του και αποφάσισε να κάνει αυτό που θέλει. Δηλαδή μια άλλη εκπομπή. Ο Λιάγκας στην τελευταία του κουβέντα με το κανάλι τους γνωστοποίησε τις προσθέσεις του και βρήκε συμμάχους τους ιθύνοντες του καναλιού που πιστεύουν πολύ σε αυτόν.

Έτσι τον προορίζουν για παρουσιαστή στο Rising Stars ενώ συζητά και κάτι άλλο. Αυτό θα χαροποιήσει πολλούς από το Πρωινό καθώς ο Λιαγκας δεν «παλευόταν».
[post_ad]Όπως μας μετέφεραν άτομα που έχουν δει και έχουν ακούσει πολλά, δεν τα πήγαινε καλά με την ομάδα του, τους δημοσιογράφους και την αρχισυντάκτρια αφού όλο έβρισκε κάτι αρνητικό να τους πει.

Πολλές φορές μάλιστα τους πρόσβαλλε σε σημείο εκείνοι να θέλουν να παραιτηθούν. Όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και πολλοί έχουν οικογένεια και παιδιά. Ίσως τα νεύρα του να οφείλονται και στην Φαίη αφού τελευταία έκαναν συνέχεια καβγάδες.  Όμως έλεος Ρε Γιώργο. Αυτά τα παιδιά που έφερνες σε δύσκολη θέση σε έκαναν πρώτο. Είτε με... είτε χωρίς αντίπαλο απέναντι... Με αγάπη πάντα...
via

ΤΩΡΑ ΜΟΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ | Δυστυχώς ο Γιώργος Λιάγκας... Σε κατάσταση ΣΟΚ η Φαΐη. Reviewed by Live TV on 10:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.