Σπάνιες εικόνες της 15 ετών Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια της πρώτης της φωτογράφισης.


Χαρούμενα αν και αργοπορημένα γενέθλια στην Angelina Jolie. Το Σάββατο η μητέρα 6 παιδιών και ηθοποιός, έγινε 41 ετών. Για αυτή την ιδιαίτερη περίπτωση, δημοσιεύθηκε μια συλλογή φωτογραφιών που απαθανατίστηκαν από τον φωτογράφο Harry Langdon πριν από 26 χρόνια και αποτελούν μια από τις πρώτες φωτογραφίσεις της διάσημης ηθοποιού. Η Jolie ήταν μόλις 15 ετών αλλά ο φωτογράφος δεν το ήξερε. Του είπαν πως είναι 18.

«Φυσιολογικά, πριν ξεκινήσω μια νέα συνεδρία βρίσκω πληροφορίες για το περιβάλλον του νέου μου πελάτη. Ο εκπρόσωπος μου εκείνη τη φορά κράτησε μυστικό την πραγματική ηλικία της από εμένα καθώς νόμιζαν πως αν ήξερα, θα ανέστελλα τον τρόπο που θα δούλευα μαζί της. Μου είπαν και πίστεψα πως είναι 18 και αν κρίνουμε από τον αισθησιασμό της, ήταν θέμα πως πολύ γρήγορα σου κέρδιζε την εμπιστοσύνη. Μόλις ο φωτογράφος διασχίσει την απαγορευμένη γραμμή, το θέμα δεν αναστέλλεται. Έτσι η Angelina απλά ήρθε μπροστά στην κάμερα. Χωρίς περιορισμούς. Απλά έμεινα χαλαρός και της επέτρεψα να παρουσιαστεί. Με δυσκολία έλεγα πια : στρίψε δεξιά, στρίψε αριστερά. Δεν ήταν απαραίτητη η συνομιλία» είπε ο φωτογράφος Harry στο Bored Panda.

Η Angelina Jolie ήταν 15 ετών σε μια από τις πρώτες της φωτογραφίσεις.
[post_ad]Harry Langdon | Prints

Σπάνιες εικόνες της 15 ετών Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια της πρώτης της φωτογράφισης. Reviewed by Live TV on 4:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Tv Mag © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.